search clock hat location star arrow-right
« Terug

Congrestival Sociaal en Gezond

Sociaal maakt gezond. En gezond helpt sociaal. Dat wist je al. Maar welke kanten zitten daar eigenlijk aan? En wat betekent het leggen van deze verbinding voor jouw werk? Het Congrestival Sociaal & Gezond is een uitnodiging aan innovatieve professionals uit gezondheidszorg en uit sociaal werk om samen aan de slag te gaan.

regenboog fietspad

Wat is jouw ervaring met praktijken waarin sociaal en gezond elkaar versterken? Hoe leg jíj de verbinding? Wat heb je nodig? Het Congrestival Sociaal & Gezond 2017 biedt je de unieke gelegenheid om een actieve dialoog te voeren met pioniers, starters en ervaren initiatiefnemers. Je wordt gestimuleerd om de verbinding tussen sociaal en gezond in je eigen werkomgeving te versterken. 

Iedere deelnemer is hoofdgast

Op het Congrestival Sociaal & Gezond is iedere deelnemer de hoofdgast en draagt iedereen actief bij aan oplossingen. Er is volop gelegenheid om ervaringen en gezichtspunten te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Interessant voor: sociaal professionals, (eerstelijns)professionals die werken aan preventie en publieke gezondheid, onderzoekers, beleidsmakers en vrijwilligers.

Spraakmakers gezocht

Ben jij dié pionier of spraakmaker die laat zien hoe sociaal werk en gezondheidszorg elkaar versterken? Kan jouw praktijkervaring anderen uitdagen om echt werk te maken van zowel sociale als fysieke vitaliteit? Deel dit dan tijdens het congrestival op 30 mei! Stuur je motivatie naar info@nfactory.nl. Lees meer in deze flyer.

Meld je aan

Meer informatie en aanmelden

Het Congrestival Sociaal & Gezond 2017 wordt georganiseerd door Movisie, Sociaal Werk Nederland, NFACTORY, Alles is gezondheid en FNO en de afdeling Sociale Geneeskunde van Amc/UvA.

FCB wordt bestuurd door: