search clock hat location star arrow-right
« Terug

Voor de Jeugd Dag

Save the date! 'Merkbaar beter voor de Jeugd' is het thema van de zesde 'Voor de Jeugd Dag'. Werk jij in jeugdzorg of jeugdhulp? Dan mag je deze dag vol vernieuwing, inspiratie en praktijkverhalen niet missen. Aanmelden kan vanaf half september. 

Op maandag 5 november 2018 organiseren de ministeries van VWS, VenJ, OCW, het NJi en de VNG voor de zesde keer de ‘Voor de Jeugd Dag’. Op deze dag komen zorg- en onderwijsprofessionals, raadsleden, beleidsambtenaren en bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, ouders en jeugd bij elkaar. Een dag vol verrassende ontmoetingen, pittige discussies, kruisbestuivingen en bruisende activiteit, waar deelnemers kennis en informatie vinden, maar ook inspiratie en waardevolle netwerkcontacten aan over houden.

De drie landelijke programma’s van VWS 'Zorg voor Jeugd', 'Kansrijke Start' en 'Geweld hoort nergens thuis’, staan dit jaar centraal. Overal zullen inspirerende voorbeelden te zien en te horen zijn van hoe we er samen voor kunnen zorgen dat kinderen in ons land zich kunnen ontwikkelen en meedoen.

Lees meer over de inhoud en werkvormen van de Voor de Jeugd Dag. Vanaf medio september kun je je inschrijven.

FCB wordt bestuurd door: