search clock hat location star arrow-right

Op de hoogte blijven?

Houd onze website en twitter-kanalen in de gaten! Ook versturen wij elke maand een nieuwsbrief,

Nieuwsbrief FCB

Wil je als eerste geïnformeerd worden  het laatste nieuws op het gebied van loopbaan, scholing, gezond & veilig werken en arbeidsmarktinfo? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van FCB. De nieuwsbrief verschijnt 1 keer per maand. Eerst kennismaken? Lees de laatste drie nieuwsbrieven.

KansenKrant

In de KansenKrant komen jeugdzorgmedewerkers uit verschillende organisaties aan het woord die midden in de veranderingen staan. Wat betekenen alle veranderingen voor hen en vooral ook: wat levert het op? Laat je inspireren door je mede-jeugdzorgwerkers!

Helaas is het laatste nummer onlangs verschenen (juli 2016) en is abonneren niet meer mogelijk. Je kan natuurlijk wel de afgelopen nummers nog eens doorlezen:

Magazine Ruim Baan Jeugdzorg

In het magazine Ruim Baan – perspectief voor professionals en organisaties in Jeugdzorg, lees je over de laatste ontwikkelingen in de branche en doe je ideeën op uit de inspirerende verhalen van je vakgenoten. In december 2015 verscheen de laatste papieren editie van Ruim Baan. Dat betekent dat je je helaas niet meer kunt abonneren op de magazines. Je kunt de vorige edities van Ruim Baan hier teruglezen:

 

FCB wordt bestuurd door: