search clock hat location star arrow-right

Sterk in je werk

De jeugdzorg verandert en daarmee ook de functies en de competenties die nodig zijn om mee te veranderen. Blijf jezelf daarom ontwikkelen om je talenten optimaal te benutten. FCB biedt verschillende informatie en ondersteuning op dit gebied.

Verzilver je werkervaring met een EVC op de branchestandaarden

Hoe meer ervaring je opdoet in je werk, hoe beter je in staat bent complexe vraagstukken aan te pakken. Lees alles over:

Van MBO naar HBO

Ben je werkzaam in de jeugdzorg als jeugdzorgwerker en heb je geen hbo-diploma dan zijn er verschillende wegen om een hbo-diploma te behalen.

Zet je medewerkers in hun kracht

Medewerkers stimuleren om aan de slag te gaan met loopbaanontwikkeling: hoe pak je dat aan?

Traineeship

Door het aanbieden van een traineeship zorg je dat beginnende professionals op een goede manier worden begeleid. Op die manier bind je goede mensen aan je organisatie en voorkom je uitval.

Werken in Duitsland

Kun je in Nederland geen werk vinden, of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? In Duitsland is er vraag naar jeugdzorgwerkers. We hebben allerlei praktische info voor je op een rijtje gezet.

Voorkomen seksueel misbruik

Er is interessant oefenmateriaal beschikbaar, waarmee je kan leren om (beter) om te gaan met het aankaarten en omgaan met dit ingewikkelde thema.

 

FCB wordt bestuurd door: