search clock hat location star arrow-right

Subsidies en regelingen Jeugdzorg

Jeugdzorgorganisaties en professionals kunnen via FCB gebruik maken van de Slim in WERK-subsidie. Bekijk ook de andere mogelijkheden.

Nieuwe pensioenpremies bekend

Subsidie Slim in WERK

Sterke professionals en organisaties die slim omgaan met veranderingen hebben een streepje voor op de arbeidsmarkt. Met de Slim in WERK-subsidie wil FCB hen de ruimte geven om te experimenteren met nieuwe samenwerkingen en werkwijzen. Zo werk je aan werkplezier en kun je werkloosheid voorkomen.

Kijk welke subsidie bij je past: Slimme BOUWplaats voor organisaties, Slim LeidingWERK voor leidinggevenden en/of HR professionals of de Slimme WERKvloer voor professionals.
 

Vergoedingregeling training voor OR en PVT

In Jeugdzorg maken werknemers en werkgevers afspraken over de aanpak van werkstress. OR of PVT gaan daarvoor samen met de werkgever om de tafel. Als OR of PVT goed beslagen ten ijs komen? Volg dan een training met subsidie (de vergoedingsregeling wordt aangeboden door het Overleg Arbeidsvoorwaarden Jeugdzorg). Waar je precies een vergoeding voor krijgt en hoe je het aanvraagt, lees je in de beschrijving.
 

Gratis Loopbaangesprek: Sterk in je Werk 

In beweging komen voor je loopbaan kan veel doelen of oorzaken hebben. Stappen binnen en buiten de organisatie, binnen en buiten de branche Jeugdzorg, vrijwillig of verplicht… Welke reden dit ook heeft, je kunt vast een gratis loopbaanadvies gebruiken. Samen met een ervaren loopbaanadviseur neem je je sterke kanten en ontwikkelmogelijkheden onder de loep. Aan dit initiatief van CNV Zorg & Welzijn, FNV Zorg & Welzijn en RegioPlus zijn geen kosten verbonden. Enige voorwaarde is dat je de afgelopen twee jaar geen andere loopbaanondersteuning hebt gehad.

Bekijk de website Sterk in je werk voor meer informatie en meld je aan. 
 

Meer subsidies

Misschien zijn deze subsidies en regelingen ook interessant voor je. 

FCB wordt bestuurd door: