search clock hat location star arrow-right

Praktisch aan de slag met je loopbaan

De wereld van Sociaal Werk verandert. Verander jij mee? Ga aan de slag met ontdekken wat je wilt, wat je kunt en hoe je jezelf kunt ontwikkelen en profileren.

Taakinhoud Jeugdzorg

FCB Loopbaanplein

Het FCB Loopbaanplein helpt je bij het ontwikkelen van je loopbaan. Of dat nu bij je huidige werkgever binnen is, of daarbuiten. Op het FCB Loopbaanplein kun je werken aan je eigen loopbaan. Het plein biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een Profiel aan te maken, waarmee je potentiële werkgevers kan laten zien wat je in huis hebt. Ook zijn er verschillende testen te vinden, waarmee je jouw competenties en interesses in beeld krijgt. Verder is er een handige vacaturezoeker met de meest actuele vacatures.  Tot slot vind je hier algemene informatie over (online) solliciteren.

Ook voor werkgevers biedt het FCB Loopbaanplein kansen: plaats kosteloos vacatures, of zoek in de Profielen naar de beste kandidaten voor een openstaande vacature binnen je organisatie. 

Loopbaanevent on Tour- de sheets en presentaties

Misschien ben je aanwezig geweest bij één van onze gratis loopbaanevents in de afgelopen twee jaar? Hier brachten we praktische workshops, bijvoorbeeld over jezelf online profileren, over netwerken, of over het maken van een loopbaanplan. Maar ook over hoe je niet alleen in actie komt, maar ook echt daadwerkelijk stappen zet. Wil je de presentaties van de workshops nog eens bekijken?

Welke loopbaanstap wil jij zetten? Volg de beslisboom!

Ben jij een avonturier? Wil je gaan ondernemen? Of weet je helemaal niet wat je volgende loopbaanstap wordt? Maak dan gebruik van de beslisboom (een labyrinth met vragen) en download je persoonlijke kaart die je handvatten geeft om aan de slag te gaan met je volgende stap.

Zelftest sterk in je werk

Een leuke en korte test over waar jij staat in je loopbaan. Benut je de kansen om je heen? Werk je actief genoeg aan je ontwikkeling? Bij de uitslag krijgt je tips om direct mee aan de slag te gaan.  

Aan de slag met je loopbaan. Hoe moet dat? 

De wereld verandert, je werk verandert mee. In de CAO is steeds meer ruimte om jezelf te ontwikkelen en de regie te nemen over je loopbaan. Hoe je dat doet? Door social media te gebruiken om je te profileren. Deel je kennis. Laat je sterke kanten zien. Juliette deelt haar beste tips. 

Aan de slag met je loopbaan. Social media zakelijk inzetten from FCB on Vimeo.

Ook interessant:

 

FCB wordt bestuurd door: