search clock hat location star arrow-right

Praktisch aan de slag met je loopbaan

De wereld van Sociaal Werk verandert. Verander jij mee? Ga aan de slag met ontdekken wat je wilt, wat je kunt en hoe je jezelf kunt ontwikkelen en profileren.

Taakinhoud Jeugdzorg

 

Loopbaanevent on Tour- de sheets en presentaties

Misschien ben je aanwezig geweest bij één van onze gratis loopbaanevents in de afgelopen twee jaar? Hier brachten we praktische workshops, bijvoorbeeld over jezelf online profileren, over netwerken, of over het maken van een loopbaanplan. Maar ook over hoe je niet alleen in actie komt, maar ook echt daadwerkelijk stappen zet. Wil je de presentaties van de workshops nog eens bekijken?

Welke loopbaanstap wil jij zetten? Volg de beslisboom!

Ben jij een avonturier? Wil je gaan ondernemen? Of weet je helemaal niet wat je volgende loopbaanstap wordt? Maak dan gebruik van de beslisboom (een labyrinth met vragen) en download je persoonlijke kaart die je handvatten geeft om aan de slag te gaan met je volgende stap.

Zelftest sterk in je werk

Een leuke en korte test over waar jij staat in je loopbaan. Benut je de kansen om je heen? Werk je actief genoeg aan je ontwikkeling? Bij de uitslag krijgt je tips om direct mee aan de slag te gaan.  

Aan de slag met je loopbaan. Hoe moet dat? 

De wereld verandert, je werk verandert mee. In de CAO is steeds meer ruimte om jezelf te ontwikkelen en de regie te nemen over je loopbaan. Hoe je dat doet? Door social media te gebruiken om je te profileren. Deel je kennis. Laat je sterke kanten zien. Juliette deelt haar beste tips. 

Aan de slag met je loopbaan. Social media zakelijk inzetten from FCB on Vimeo.

Ook interessant:

 

Een nieuwe baan: hoe vind ik die?

Online solliciteren, hoe doe ik dat? Mijn CV is aan vernieuwing toe, maar hoe val ik op? En waar vind ik de beste vacatures? Geen nood! Op deze handige pagina vind je alle tips voor medewerkers in de Kinderopvang in één oogopslag.

FCB wordt bestuurd door: