search clock hat location star arrow-right
« Terug
27 augustus 2018

KwaliTIJD voor het kind: juist nu!

'We moeten nu soms meer aan het geld denken dan aan het kind'. Dat zegt jeugdzorgwerker Ellen van Stegeren in het magazine KwaliTIJD voor het kind. Met dit magazine, een e-zine en een actiedag op 3 september blijven werkgevers en werknemers aandacht vragen voor goede jeugdzorg.  

magazine jeugdzorg

Alle acties op een rij:

  • 'Er moet een eind moet komen aan de enorme werkdruk en administratieve last.' FNV Zorg & Welzijn organiseert op maandag 3 september van 13.00 tot 15.00 uur een jeugdzorgmanifestatie in Den Haag. Meld je aan voor 27 augustus. 
     
  • Nog een actie op 3 september: 'Het is 5 voor 12 in de jeugdzorg! CNV is er stil van, jij ook?' Dan vraagt CNV Zorg & Welzijn je om vijf minuten stil te zijn en in die tijd je zorgen te mailen naar minister Hugo de Jonge. Maak gebruik van de voorbeeldbrieven voor werknemers en werkgevers.
     
  • Alle wethouders Jeugd hebben een magazine vol praktijkverhalen ontvangen. Wat zijn de knelpunten in jeugdzorg? Hoe kunnen wethouders het verschil maken? Dát weten jeugdzorgwerkers als geen ander!
     
  • Hoe zit het jeugdzorgstelstel in elkaar? Welke verschillende vormen van zorg zijn er? De antwoorden vinden gemeenteraadsleden in het e-magazine 'Dit is Jeugdzorg' van Jeugdzorg Nederland. En via het het gelijknamige Twitter-account blijven ze up-to-date. Ook handig om zelf te volgen.

 

Meer informatie

 

 

Toon footer logos's

FCB wordt bestuurd door: