search clock hat location star arrow-right
« Terug
5 maart 2018

Neem een kijkje achter de schermen in de Week van Zorg en Welzijn

Van 12 t/m 17 maart 2018 is de Week van Zorg en Welzijn. Bij honderden zorg- en welzijnsorganisaties ben je welkom om te zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

generatieregeling

Ook als je zelf in jeugdzorg, sociaal werk of kinderopvang werkt, is het leuk en interessant om in de Week een kijkje te nemen bij collega-instellingen. Stap eens binnen bij het verzorgingshuis om de hoek of een project voor kleinschalig wonen bij jou in de straat. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, jeugdzorg, ziekenhuizen, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

Ook bij jou in de buurt

Ontdek op deze kaart waar je terecht kunt voor een kijkje achter de schermen. Je kunt zoeken op regio en op sector. 

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Andere activiteiten

  • Op woensdag 14 maart is de Dag van de Sociaal Werker. De dag vol inspiratie en informatie, voor en door sociaal werkers. Mis het niet en meld je nu aan.
  • Misschien heb je het al gezien bij SBS6: Heel Holland zorgt. Elke zaterdag om 16.30 uur gaat een bekende Nederlander langs bij een instelling.
  • Radio 5 maakt vijf dagen lang een speciale uitzending over zorg en welzijn en is live aanwezig bij de Dag van de Sociaal Werker (Open Huis, elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur).

Toon footer logos's

FCB wordt bestuurd door: