search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

eelloo

Arbeidsmarktpositieverkenner APQ

  • Kosten

    € 75,- incl. BTW
Contact met aanbieder

Zicht op jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en praktische adviezen om je positie te verbeteren.

Omschrijving

APQ geeft je inzicht in je waarde op de arbeidsmarkt en hoe je deze kunt vergroten. Je APQ bestaat uit twee getallen: 1. je arbeidsmarktwaarde gebaseerd op het profiel waarmee je zoekt op de arbeidsmarkt 2. je inzetbaarheid, gebaseerd op je persoonlijke kenmerken. Het betreft een online tool die je zelf invult en waarvan de resultaten alleen voor jou zichtbaar zijn. Door je waarde op de arbeidsmarkt te kennen en hoe je deze kunt verbeteren, ben je beter in staat een volgende stap te zetten, of dit nu acuut nodig is, of niet. Ook als je goed op je plek zit, is het goed je bewust te zijn van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit maakt mensen en maar ook organisaties wendbaarder. Jouw eigen persoonlijke situatie staat centraal en van daaruit kijk je naar de arbeidsmarkt en jouw mogelijkheden.

De APQ is reeds meer dan 10.000 keer gebruikt door mensen uit diverse sectoren. Het richt zich op de gehele arbeidsmarkt en is niet branche specifiek. De individuele mens en zijn relatie tot de arbeidsmarkt staat centraal en niet de organisatie waar hij of zij werkt of de sector van de arbeidsmarkt waar wordt gewerkt.

Na afloop:

  • Weet je wat je arbeidsmarktwaarde is
  • Weet je hoe je snel en effectief je arbeidsmarktwaarde kunt vergroten
  • Heb je meer mogelijkheden om je eigen loopbaan te sturen en effectiever je doelen te bereiken

Overig

Meer informatie over APQ en de aanbieder.

 

 

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

FCB wordt bestuurd door: