search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

Confriends

Teamtraining Effectief communiceren en samenwerken

  • Kosten

    € 340,- incl. BTW
Contact met aanbieder

Oplossingsgericht met de communicatiepatronen van het team aan de slag voor meer werkplezier en professioneel samenwerken.

Omschrijving

Soms kan je als team vastgeroest zitten in patronen die niet effectief zijn. Dit is merkbaar aan de energie in het team en vaak lastig te duiden wat er precies aan de hand is, omdat dit vaak “onder water” speelt. Dit kan zich uiten in roddelen, niet-effectieve feedback, elkaar overschreeuwen, eindeloos discussieren, negeren, verwijten etc. Onze trainer maakt het team bewust van deze patronen.Tijdens deze teamtraining word je in beweging gezet door middel van kritisch reflecteren, veel praktisch oefenen en oplossingsgericht werken aan groepsopdrachten. Ook de normen en waarden van de organisatie worden hierin meegenomen. Kortom professioneel communiceren en samenwerken, alle neuzen dezelfde kant op en samen de eerste stap naar verandering aangaan!

Na afloop

  • Heeft het team meer inzicht in de overtuigingen en communicatiepatronen in het team (wat speelt er onder water?)
  • Kan het team probleemgericht communiceren ombuigen naar oplossingsgericht communiceren
  • Is het team zich bewust van de teamkwaliteiten en uitdagingen
  • Heb je meer inzicht in de waarden, missie en visie van jezelf, het team en de organsiatie
  • Is er een actieplan met doelstellingen en teamafspraken ten aanzien van communiceren en samenwerken borgen in het team

Overig

Confriends is een erkend trainingsbureau en staat als onderwijsinstelling ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat we op al onze scholing geen BTW heffen. Prijsafspraak per groep is mogelijk. Meer of minder bijeenkomsten is afhakelijk van de leerwensen van de opdrachtgever.

Meer informatie op de website van de aanbieder.

 

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

FCB wordt bestuurd door: