search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

Confriends

Tiltraining, Fit blijven in de kinderopvang

  • Kosten

    € 85,- incl. BTW
Contact met aanbieder

Een praktische tiltraining op de werkvloer over gunstige werkhoudingen, tiltechnieken, ergonomie en gezond gedrag.

Omschrijving

Een praktische tiltraining bij jou op de werkvloer. Gericht op verminderen fysieke belasting en preventie ziekteverzuim. Het accent ligt op het aanleren en ervaren van gunstige werkhoudingen, tiltechnieken, ergonomie en gezond gedrag. Deelnemers worden uitgedaagd zelf mee te denken over mogelijke oplossingen.   Inhoud ◾Aanleren gunstige werkhoudingen tijdens zitten, staan, lopen en werkspecifieke taken. ◾Tiltechnieken en draai-, duw-, trek-, reikbewegingen.  ◾Werkplek ergonomie.  ◾Gunstig houding- en bewegingsgedrag oefenen op de werkplekken, zoals het tillen in- en uit bed, aankleedtafel, box, kinderstoelen, banken, binnen en buiten speelgoed opruimen, zitten achter een beeldscherm, baby’s dragen etc. ◾Bewustwording van gezond werken en het belang van preventie ◾Oplossingsgericht meedenken over verbeterpunten.  ◾Oefeningen voor rug-, nek-, schouder-, arm- en beenspieren ◾Teamafspraken t.a.v. Gezond werken en borgen.

Na afloop

  • Weet je hoe je zelf fysieke belasting op de werkvloer kan verminderen
  • Weet je wat gunstige werkhoudingen zijn
  • Ken je de juiste til-buk-draai-reiktechnieken
  • Kan je teamafspraken maken die nodig zijn om met elkaar gezond te werken

Overig

De genoemde prijs is inclusief digitale vooropdracht, digitale handout en op maat maken van de training en BTW-vrijgesteld. Het is ook mogelijk om een prijs per groep af te spreken.

Meer informatie op de website van de aanbieder.

 

 

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

FCB wordt bestuurd door: