search clock hat location star arrow-right
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

May Schoeber l Loopbaan & Levenslust

Veerkrachtprogramma voor Jeugdzorg en Sociaal Werkswerk

  • Incompany mogelijk

    Kosten

    € 485,- incl. BTW
Contact met aanbieder

In deze praktische training leer je op een krachtige en toegankelijke methode om grip te krijgen op je stressniveau en meer energie, werkplezier en balans te ervaren in je werk (en daarbuiten).

Omschrijving

De rode draad in het programma zijn de technieken van hartcoherentie, een wetenschappelijke methode voor energiemanagement. Hartcoherentie is speciaal ontwikkeld t.b.v. stressreductie en het vergroten van flow. Het is een praktische en toegankelijke methode, die je ook tíjdens de stresserende situatie kunt toepassen. Ze maakt gebruik van biofeedback-apparatuur. Daarnaast is er veel aandacht voor omgaan met lastige emoties, timemanagement en het ombuigen van stresserende gedragspatronen. Altijd praktisch, positief en persoonlijk. Concreet - Kennis over stress en flow - Inzicht in jouw persoonlijke energielekken en -bronnen en hoe je die kunt dichten c.q. inzetten voor meer flow - Aanleren van een techniek om jezelf te herpakken tijdens het werk - Herkennen en ombuigen van ineffectieve gedragspatronen - Methodieken om de communicatie te verbeteren - Techniek om gemakkelijker beslissingen te nemen - Leren de kracht van positieve emoties te benutten - Plan van Aanpak maken

Na afloop:

  • Sterke afname van (fysieke) stressklachten, waardoor bijv. concentratie, energie en (werk)plezier weer toenemen.
  • Minder overwerken met toch beter resultaat
  • Meer overzicht over en grip op het werk
  • Gemakkelijk toepasbare handvaten om met lastige emoties en situaties om te gaan
  • Verbeterde communicatie met cliënten en collega’s

Overig

De training is het meest passend voor werknemers die emotioneel belastend werk doen en voor wie persoonlijk leiderschap (ook op het gebied van stressmanagement) deel uit maakt van hun professionaliteit.

De genoemde prijs is per persoon bij 8 deelnemers. Hierbij is inbegrepen een werkboek, aanvullende handouts en de huur van het biofeedback-apparaatje. Reiskosten zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden separaat gefactureerd.

De training wordt afgesloten met een certificaat. Het effect van de training is mede afhankelijk van de oefening door de deelnemers met de aangeboden methodiek, dagelijks ca.10 tot 15 minuten

Meer informatie op de website van de aanbieder.

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).