search clock hat location star arrow-right

Plezier in Uitvoering

Met de gratis methode Plezier in Uitvoering kan iedereen zelf direct en op een leuke manier aan de slag om werkdruk te verminderen en werkplezier te vergroten. Want, welke functie je ook hebt, hoe lang of vaak je ook werkt; het is goed om na te gaan hoe het zit met jou werkplezier en werkdruk. Geef en krijg je genoeg energie? Ben je in balans? Doe je je werk nog met dezelfde bezieling als die je had toen je startte?

Hoe werkt de methode Plezier in Uitvoering

Het boek Plezier In Uitvoering bestaat uit drie delen. Namelijk voor jezelf, voor teams en voor leidinggevenden. Elk deel staat vol oefeningen die gemakkelijk zijn toe te passen in het dagelijks werk. Ga (samen) aan de slag en zet een eerste stap naar meer werkplezier en minder werkdruk. 

  • Plezier in Uitvoering voor jezelf – Maakt helder waar jij je werkplezier uit haalt en wat je moet of kunt veranderen om werkdruk te verminderen. 
  • Plezier in uitvoering voor teams – Door samen deze oefeningen te doorlopen ga je zien dat de teamspirit groeit en het werkplezier toeneemt.
  • Plezier in uitvoering voor leidinggevenden – Geeft je inzichten in je handelen en handvatten om anderen of je team te ondersteunen in hun werkplezier. 
     

Snel meer weten over Plezier in Uitvoering?

Bekijk dan het filmpje Plezier in Uitvoering:

 

Plezier in Uitvoering bestellen

In het najaar van 2017 komt er een nieuwe versie van Plezier in Uitvoering. Tot die tijd is het niet mogelijk om een fysiek werkboek te ontvangen. Je kunt de verschillende onderdelen wel gratis downloaden:

Plezier in Uitvoering op LinkedIn

In de LinkedIn-groep Plezier in Uitvoering kun je met collega's ervaringen, tips en oefeningen uitwisselen. Wat geeft jou energie? Deel het in de LinkedIn-groep.

FCB wordt bestuurd door: