search clock hat location star arrow-right

Samen werken, samen leren

Samen werken samen leren wil organisaties en medewerkers ondersteunen om actief aan de slag te gaan met de vraagstukken waar zij voor staan. Op een manier die efficiënt, effectief en duurzaam is en die leren en werken met elkaar verbindt.

Wat is Samen werken, samen leren?

Samen werken, samen leren is een traject waarbij organisaties samen met een HRD adviseur op een nieuwe manier werken aan hun vraagstuk, waarbij zij zich richten op het leren tijdens werk.  

Het op nieuwe manieren werken aan urgente vraagstukken en het integreren van leren en werken gaat niet zomaar. Dat vraagt een omslag in denken en doen van medewerkers en organisaties. Samen met de deelnemende organisaties onderzoeken we wat belangrijke randvoorwaarden zijn, wat het vraagt van mensen, wat je ziet gebeuren als je leren en werken integreert. In de blogs hieronder laten we zien wat we hebben gedaan, hoe we dat deden en wat concrete resultaten zijn.

Vanuit Samen werken samen leren konden slechts een beperkt aantal organisaties gebruik maken van de ondersteuning door een HRDadviseur.

Blogs Samen werken, samen leren

Lees de volgende blogs om op ideeën te komen en te leren over leren in organisaties. Ze zijn geschreven door verschillende HRD-adviseurs die betrokken zijn bij het project Samen werken, samen leren.

Veel organisaties zijn aan de lag geweest met een HRD-adviseur om te werken aan hun vraagstuk. De opgedane kennis, ervaringen en opbrengsten willen we graag met je delen. De vraagstukken zijn onderverdeeld in thema's. Nieuwsgierig geworden? Lees de blogs en laat je inspireren door de voorbeelden.

 

 

FCB wordt bestuurd door: