search clock hat location star arrow-right

Loopbaan

Er gebeurt veel binnen Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang. Baanzekerheid bestaat niet meer. Dit heeft ook voor jou gevolgen. Hoe ziet jouw toekomst eruit? Waar ligt jouw meerwaarde als professional? Hoe zorg jij dat je ook straks nog aan de slag bent? FCB helpt je op weg om met deze vragen aan de slag te gaan.

De arbeidsmarkt is in beweging. De vraag is: beweeg jij mee? Maak gebruik van onderstaande informatie en tools:

Loopbaantools- en mogelijkheden op een rij

Bekijk ons handige overzicht met alles wat je nodig hebt voor je eigen loopbaanontwikkeling of die van je medewerkers.

Aan de slag met je loopbaan. Hoe moet dat?

Drie filmpjes met praktische tips om direct aan de slag te gaan met je loopbaan. Jezelf presenteren en profileren. Hoe doe  je dat? Hoe ziet een goed CV eruit? En wat kan social media voor jou betekenen? Met deze adviezen neem jij de regie over je toekomst. Begin meteen.

Aan de slag met je loopbaan. Hoe moet dat? from FCB on Vimeo.

Bekijk ook de andere filmpjes:

Volg een training of workshop

In de Sterk in Werk-wijzer vind je een uitgebreid aanbod van opleidingen, loopbaantrajecten en trainingen. Scholing waarmee jij sterker in je werk staat. Wat past bij jou?

Zoek een nieuwe baan

Toe aan een nieuwe stap, binnen of juist buiten de sector waarin je nu werkt? Dan komt er veel op je af. Hoe maak je een goed cv? Waar vind je vacatures die bij jou passen. Bekijk onze tips voor een soepele zoektocht naar die nieuwe baan of ga direct naar het overzicht van vacaturebanken. Ook handig als jij als werkgever nieuwe mensen zoekt.

 

FCB wordt bestuurd door: