search clock hat location star arrow-right

Subsidie Slim LeidingWERK

Elkaar versterken

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe manier van leidinggeven. Hoe? Ontdek het samen met andere leidinggevenden en HR-adviseurs in een van de netwerken binnen Slim LeidingWERK. Deel jouw ervaringen over hoe je talent behoudt, omgaat met zelfsturende teams en breng zelf onderwerpen in die jou bezig houden. 

Slim-leidingwerk

Wat is Slim LeidingWERK?

In een netwerk van circa 15 leidinggevenden en HR-adviseurs ga je aan de slag met leidinggeven, inspireren, activeren en loopbaantonwikkeling. Hoe motiveer jij je medewerkers om sterk in hun werk te staan en zich te blijven ontwikkelen? Hoe speel je slim in op actuele thema’s in jouw branche? In het netwerk leer je met en van elkaar en krijg je daarnaast nieuwe inzichten en tools aangereikt door een trainer.

Met welke thema's wil je aan de slag?

Met Slim LeidingWERK verrijk je je kennis over actuele thema’s binnen HR en leidinggeven, pas je dit toe in de praktijk van jouw eigen organisatie en wissel je daarover ervaringen uit. Ieder netwerk heeft een ander thema. Je kunt ook zelf een thema inbrengen uit jouw eigen praktijk.

Thema’s waar jij je in kunt verdiepen zijn:   

Voor wie is Slim LeidingWERK bedoeld?

Voor leidinggevenden en HR-adviseurs in de branches Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang.

Aandachtspunten bij je aanvraag

  • De subsidie is 60 % van de daadwerkelijke deelnamekosten met een maximum van 750 euro per deelnemer
  • Per organisatie kunnen maximaal twee leidinggevenden of HR-adviseurs per lerend netwerk deelnemen
  • Er is plaats voor maximaal 120 leidinggevenden en HR-adviseurs

Meld je snel aan. De kosten en eigen bijdrage kunnen per lerend netwerk verschillen. Deze zijn, net als de looptijd en aanmelddatum, afhankelijk van het thema en programma.

MELD JE NU AAN

Heb je nog vragen? Mail of bel 085 1051 866

FCB wordt bestuurd door: