search clock hat location star arrow-right

Subsidie Slim LeidingWERK

Andere aanpak

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe manier van leidinggeven. Hoe? Ontdek het samen met andere leidinggevenden en HR-adviseurs in het aanbod van masterclasses, netwerken en trainingen binnen Slim LeidingWERK. Leer nieuwe methodes en aanpakken over regie en loslaten, leidinggeven en meedoen en deel jouw eigen ervaringen. Het aanbod heeft betrekking op een werkomgeving die voortdurend in verandering is en zoomt in op een specifiek onderwerp. Denk dan bijvoorbeeld aan het inzetten van talent, behouden van talent, stimuleren van eigen regie van medewerkers en je rol als leidinggevende of HR-adviseur. 

Slim-leidingwerk

Wat is Slim LeidingWERK?

In een masterclass, training of netwerk ga je aan de slag met leidinggeven, inspireren, activeren en loopbaanontwikkeling. Hoe motiveer jij je medewerkers om sterk in hun werk te staan en zich te blijven ontwikkelen? Hoe speel je slim in op actuele thema’s in jouw branche? Naast nieuwe inzichten en tools leer je ook van ervaringen van andere deelnemers. Het aanbod is gericht op mét en ván elkaar leren.

Met welke thema's wil je aan de slag?

Met Slim LeidingWERK verrijk je je kennis over actuele thema’s binnen HR en leidinggeven, pas je dit toe in de praktijk van jouw eigen organisatie en wissel je daarover ervaringen uit. Iedere masterclass, training of netwerk heeft een ander thema. Je kunt ook zelf een thema inbrengen uit jouw eigen praktijk. 

Thema’s waar jij je in kunt verdiepen zijn:   

  • Organisatieverandering en eigenaarschap. Werk je bij een jeugdzorgorganisatie? Schrijf je dan voor 30 september in voor het leernetwerk Organisatieverandering en eigenaarschap (4 dagen, start op 15 november).
  • De kracht en het talent van ervaren medewerkers optimaal benutten? Schrijf je in voor de masterclass Ervaring werkt! (let op! 11 september is vol, nieuwe datum is 11 oktober) en als verdieping het (leernetwerk) Ervaring werkt! (3 dagdelen)
  • De inhoud van nieuwe trainingen bepalen we samen met jou. Geef hier aan met welk thema jij aan de slag wil. 
  • Of breng zelf een thema in uit jouw eigen praktijk: mail of bel 085 1051 866

Voor wie is Slim LeidingWERK bedoeld?

Voor leidinggevenden en HR-adviseurs in de branches Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang.

Benieuwd naar ervaringen met de subsidie?

Lees de positieve ervaringen van eerdere deelnemers aan de leernetwerken en masterclasses.

Aandachtspunten bij je aanvraag

  • De subsidie is 60% van de totale deelnamekosten. Je betaalt alleen je eigen netto bijdrage
  • Per organisatie kunnen maximaal twee leidinggevenden of HR-adviseurs per lerend netwerk deelnemen
  • Er is plaats voor maximaal 120 leidinggevenden en HR-adviseurs

Meld je snel aan. De kosten en eigen bijdrage kunnen per activiteit verschillen. Deze zijn, net als de looptijd en aanmelddatum, afhankelijk van het thema en programma.

MELD JE NU AAN

Heb je nog vragen? Mail of bel 085 1051 866

FCB wordt bestuurd door: