search clock hat location star arrow-right

Subsidie Slimme BOUWplaats is verlengd

Innoveren doe je samen

Werken in Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang is het mooiste werk van de wereld. Hoe houd je dat werk mooi met alle uitdagingen waar organisaties in het sociaal domein voor staan? Heb jij een innovatief idee dat goed is voor jouw organisatie, de branche en de inzetbaarheid van professionals? Dan geeft de subsidieregeling Slimme BOUWplaats je net dat extra zetje om er mee aan de slag te gaan.

slimme_bouwplaats_verkeersbord.jpg

Wat houdt de subsidie in?

Met de subsidie Slimme BOUWplaats willen we organisaties stimuleren om op een nieuwe manier te werken aan inzetbaarheid van medewerkers en flexibiliteit van organisaties. Heb je een idee (uitgewerkt of niet), bijvoorbeeld om medewerkers te behouden voor de branche of aan te trekken? Samen met andere organisaties, in jouw regio of nog breder? Dan kan je dat idee met behulp van subsidie verder uitwerken. De subsidieperiode is verlengd! Meld je aan voor 30 september 2018 en lees de voorwaarden.

De subsidie bedraagt 60% van de daadwerkelijk gemaakte kosten. Afhankelijk van het aantal deelnemende organisaties per pilot, kan de subsidie maximaal 6000 euro per deelnemende organisatie bedragen.

Laat je inspireren door deze voorbeelden. Of ga in gesprek met een adviseur van FCB. Wij denken graag met je mee!

Vermeld in de mail je naam, de naam van de organisatie en je telefoonnummer. Vervolgens nemen wij contact met je op.
 

Meer voorbeelden

  • Experimenteer met manieren om talent/banen te behouden in jouw organisatie, regio of branche. Door samen te werken met andere organisaties, UWV of gemeente bijvoorbeeld.  
  • Ontwikkel een nieuwe aanpak of tool om anders om te gaan met de onzekerheden die de gemeentelijke aanbestedingen met zich mee brengen.
  • Ga aan de slag met het ondersteunen van professionals zodat ze (werk)fit blijven en de regie pakken op hun eigen loopbaan.

Voor wie is de subsidie bedoeld?

Voor alle organisaties die vallen onder de cao Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang. Uitsluitend werkgevers kunnen een aanvraag indienen.

Benieuwd naar ervaringen met de subsidie?

Lees de positieve ervaringen van eerdere aanvragers en laat je inspireren!

Hoe kun je subsidie aanvragen?

Misschien heb je een kant-en-klaar voorstel en weet je met welke organisaties je wilt samenwerken. Ben je nog niet zover? Geen probleem. Met behulp van deze subsidie willen we juist ook organisaties met elkaar in contact brengen. Vermeld bij je aanvraag met welk thema je aan de slag wilt. Dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn voor samenwerking. Je kunt subsidie aanvragen tot 30 september 2018. Maar vol is vol!

Aandachtspunten bij je aanvraag

  • Wie is de hoofdaanvrager? Welke andere organisaties zijn bij de pilot betrokken?
  • De subsidie vergoedt 60% van de daadwerkelijk gemaakte kosten. Afhankelijk van het aantal deelnemende organisaties is dit maximaal 6000 euro per deelnemende organisatie.
  • De activiteiten binnen de pilot zijn uiterlijk op 30 april 2019 afgerond.
  • Lees vooraf de voorwaarden

AANVRAAG INDIENEN

Heb je nog vragen? Mail, bel 085 - 1051 866 of vraag een gratis adviesgeprek aan. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden van de Slimme BOUWplaats-subsidie voor jouw organisatie.

FCB wordt bestuurd door: