search clock hat location star arrow-right

Subsidie Slimme WERKvloer

Sterke medewerkers, slimme tools
 

Let op: de aanvraagtermijn is verstreken! Het is niet langer mogelijk deze subsidie aan te vragen.

De mensen of kinderen met wie jij werkt verdienen het beste van het beste. Dat is jouw drive, daar doe je het voor. In een wereld waarin taken veranderen en banen niet meer voor het leven zijn, wil je voorbereid zijn. Zo houd je het mooiste werk van de wereld. Met de subsidie Slimme WERKvloer sta je sterker op de arbeidsmarkt.

slimme werkvloer_vrouw_met_boor

Wat houdt de subsidie Slimme WERKvloer in?

Jij hebt het mooiste werk van de wereld. Dat werk wil je blijven doen. Of je wilt weer aan de slag nadat je korte tijd zonder werk hebt gezeten. Met deze subsidie kun je een stap zetten die bijdraagt aan een stevigere positie op de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst. Wees er snel bij, er is ruimte voor circa 300 aanvragen. Je aanvraag moet uiterlijk 31 december 2017 binnen zijn. Op is op!

Waarvoor kun je subsidie aanvragen?

Dat ligt aan jouw situatie en aan jouw behoefte. Wat heb jij nodig om aan het werk te blijven, nieuwe mogelijkheden te ontdekken of vaardigheden te ontwikkelen? Binnen deze subsidie kan je gebruikmaken van coaching, loopbaangesprekken, een loopbaantraject, testen of training. Denk bijvoorbeeld aan het doen van een talentscan, een Loopbaan APK, het inzetten van een app over duurzame inzetbaarheid (bijv. tiptrack), een cursus ondernemerschap en/of een begeleide intervisie met medewerkers van andere organisaties. Alle externe kosten die worden gemaakt, mogen onder de subsidie vallen.

Kijk ook eens in de Sterk in Werk-wijzer, bij de thema’s duurzame inzetbaarheid en profileren/eigenkracht/persoonlijke talenten

Voor wie is de subsidie bedoeld? 

Voor medewerkers die vallen onder de cao Sociaal Werk, Jeugdzorg of Kinderopvang. Ook als je tot voor kort onder een van deze cao's viel en korter dan zes maanden een WW-uitkering ontvangt, kun je subsidie aanvragen. 

Hoeveel subsidie ontvang je?

Je kunt de subsidie als organisatie aanvragen voor je medewerkers of als individuele medewerker (dus niet via je werkgever). Ook oud-medewerkers die korter dan zes maanden een WW-uitkering ontvangen, komen in aanmerking voor een bijdrage. Je kunt 60 of 70% subsidie van de werkelijke kosten ontvangen. Kijk in de voorwaarden om te zien hoeveel subsidie je ontvangt.

Subsidie aanvragen

  • Let op: de aanvraagtermijn is verstreken! Het is niet langer mogelijk deze subsidie aan te vragen.
  • Zowel werkgevers als individuele werknemers en uitkeringsgerechtigden kunnen een aanvraag indienen.
  • De aanvraag moest uiterlijk  31 december 2017 binnen zijn.
  • Lees vooraf de voorwaarden

Heb je nog vragen? Mail of bel 085 - 1051 866

FCB wordt bestuurd door: