search clock hat location star arrow-right

Subsidie Slim in WERK

Sterke medewerkers, sterke organisaties

Sterke professionals en organisaties die slim omgaan met veranderingen hebben een streepje voor op de arbeidsmarkt. Met de Slim in WERK-subsidie willen we hen de ruimte geven om te experimenteren met nieuwe samenwerkingen en werkwijzen. Zo werk je aan werkplezier en kun je werkloosheid voorkomen.

groene_tegel_met_gereedschap_en getekend_bootje.jpg

Innovatie

Een veranderende wereld vraagt om andere werkwijzen, van medewerkers en van organisaties. Organisaties zitten niet stil als het om vernieuwing gaat. Met de subsidie Slim in WERK willen we goede ideeën de ruimte geven en in de praktijk brengen. Zo willen we organisaties en professionals een duwtje in de rug geven. Door slim samen te werken maken we onze mooie branche nog sterker. 

Maximaal effect door combinatie subsidies

Er zijn drie subsidies: voor organisaties, leidinggevenden en professionals. Voor alle regelingen geldt dat een eigen investering nodig is. Een deel van de kosten wordt vergoed door de subsidie. Juist in combinatie versterken de regelingen elkaar. Doet jouw organisatie mee aan verschillende activiteiten? Dan krijg je in verhouding meer subsidie.

De subsidies:

  • Slimme BOUWplaats: voor organisaties

Een flexibele organisatie met professionals die zelf de regie pakken, hoe krijg je dat voor elkaar? Heb jij een innovatief idee om banen en talent te behouden? Wij helpen je graag om jouw idee verder vorm te geven. Bij de Slimme BOUWplaats werken organisaties samen in pilots aan initiatieven die impact hebben op een sterk sociaal domein. Laat je inspireren en vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden van de Slimme BOUWplaats voor jouw organisatie.

Vermeld in de mail je naam, de naam van de organisatie en je telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op.
Lees meer

  • Slim LeidingWERK: voor leidinggevenden en HR professionals

In een netwerk vanleidinggevenden en HR-adviseurs ga je aan de slag met leidinggeven, inspireren, activeren en loopbaanontwikkeling. Hoe motiveer jij je medewerkers om sterk in hun werk te staan en zich te blijven ontwikkelen? Hoe behoud je goede werknemers voor je organisatie en hoe trek je nieuwe aan? Hoe blijven werknemers (werk) fit en pakken ze de regie op hun eigen loopbaan? Binnen dit netwerk van leidinggevenden heb je de kans om samen met bovenstaande onderwerpen aan de slag te gaan! Kies het thema dat bij jou past. Er is plaats voor maximaal 120 leidinggevenden en HR-adviseurs. Meld je dus snel aan.
Lees meer

  • Slimme WERKvloer: voor professionals

Bij de professionals in jouw organisatie staat de mens voorop. Zij verdienen het beste van het beste. Maar de wereld verandert: banen zijn niet meer voor het leven en taken veranderen. En dat is niet erg. Als medewerkers maar goed voorbereid zijn: zich blijven ontdekken en ontwikkelen. Zo komen professionals in hun huidige functie nog beter uit de verf en ook goed tot hun recht bij bijvoorbeeld een andere werkgever of andere cliënten. De Slimme WERKvloer biedt subsidie op trainingen of tools om de positie van professionals te versterken.
Lees meer

Heb je nog vragen? Mail, bel 085 - 1051 866 of vraag een gratis adviesgesprek aan over wat er allemaal kan met de Slimme BOUWplaats-subsidie. 

Benieuwd naar wat de ervaringen van de aanvragers/deelnemers tot nu toe zijn?

Lees de ervaringen met de subsidie Slimme BOUWplaats, Slimme WERKvloer en Slim LEIDINGwerk!

FCB wordt bestuurd door: